Φορτοταξί Αθήνα

 Φορτοταξί στην Αθήνα για μικρομεταφορές

Αναζητάτε φορτοταξί Αθήνα Πειραιά Προάστια Αττικής;

Εδώ στη μεταφορική cargotaxi.gr αναλαμβάνουμε μεταφορές με μικρό φορτηγό ( Μικρομεταφορές ) και καλύπτουμε καθημερινά σχεδόν όλο το Νομό Αττικής.

Φορτοταξί Αθήνα


Τι μπορείτε να μεταφέρετε με φορτοταξί στην Αθήνα

Με τη μεταφορική cargotaxi.gr μπορείτε να μεταφέρετε εμπορεύματα, έπιπλα, μοτοσυκλέτες, αποσκευές είτε μεμονωμένα είτε σε μεγαλύτερη ποσότητα. Εξυπηρετούμε σε όλη την Αθήνα, Πειραιά και προάστια του Νομού Αττικής άμεσα και οικονομικά. Δοκιμάστε σήμερα τις μοναδικές υπηρεσίες μεταφορών της εταιρείας μας.

Το cargotaxi.gr ήρθε για να διευκολύνει τις μεταφορές μετακομίσεις σας άμεσα και οικονομικά. Δείτε τι μπορείτε να μεταφέρετε με εμάς…

Με τη μεταφορική cargotaxi.gr μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε μικρό μεταφορά η μικρή μετακόμιση. Επίσης αν έχετε εμπορική εταιρεία μπορούμε να αναλάβουμε τις διανομές των εμπορευμάτων σας.

Φθηνές μικρομεταφορές Αθήνα


Δείτε αναλυτικά τι μπορείτε να μεταφέρετε με τη μεταφορική cargotaxi.gr:

  • Μετακομίσεις σπιτιών, μικρομετακομίσεις η μεμονωμένα αντικείμενα όπως:

Μεταφορά η μετακόμιση μεμονωμένα και μη σε ψυγείο, κουζίνα, πλυντήριο, πλυντήριο πιάτων, στεγνωτήριο, γραφείο, καρέκλα γραφείου, τραπέζια, καρέκλες, πολυθρόνες, καναπέδες, τηλεόραση, μπουφέ, συρταριέρα, παπουτσοθήκες, βιβλιοθήκη, κρεβάτια, κομοδίνα, σύνθεση σαλονιού, ντουλάπες, τραπεζαρίες, τηλεόραση, έπιπλα εξωτερικού χώρου, ντουλάπια κλπ.

  • Μεταφορές για εμπορεύματα από εταιρείες η πολυκαταστήματα

Αν έχετε αγοράσει κάποια αντικείμενα από πολυκατάστημα και δε θέλετε να περιμένετε τις ημέρες παράδοσης εμπορευμάτων τις κάθε εταιρεία (συνήθως θέλουν 2 ημέρες το λιγότερο) μας καλείτε και η μεταφορά σας γίνετε άμεσα και φθηνά.

  • Διανομές εμπορευμάτων για λογαριασμό εταιρειών

Αν έχετε εταιρεία και αναζητάτε έναν καλό και αξιόπιστο συνεργάτη για διανομές εμπορευμάτων με λογικές και σταθερές τιμές, εμείς στη μεταφορική cargotaxi.gr σας περιμένουμε να χτίσουμε συνεργασία μακροχρόνια. Αναλαμβάνουμε περισυλλογές και διανομές εμπορευμάτων πόρτα πόρτα σε ιδιώτες και σε πρακτορεία μεταφορών της επιλογής σας. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες άμεσες, υπεύθυνες και φθηνές αποστολές των εμπορευμάτων τους

  • Μεταφορές αποσκευών, βαλίτσες, κιβώτια, αθλητικός εξοπλισμός

Μεταφορές αποσκευών με φορτοταξί από σπίτια, ξενοδοχεία, λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρομικούς σταθμούς, κτελ. Όπου κι αν βρίσκεστε είμαστε εδώ για τις μεταφορές των αποσκευών σας. Μεταφέρουμε βαλίτσεςκούτεςποδήλατααθλητικό εξοπλισμό φθηνά και άμεσα. Μικρομεταφορές με μικρά φορτηγά τύπου βαν σε όλη την Αττική καθημερινά και με ασφάλεια.

Απλά προετοιμάστε τις αποσκευές σας. Η μεταφορική cargotaxi.gr θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.
Ότι έχει να κάνει με αθλητικό εξοπλισμό χρειάζεται να είναι πακεταρισμένος σε ειδική συσκευασία. Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα θα πρέπει να είναι σε ειδικές συσκευασίες για ποδήλατα ή σε κιβώτια, οι τσάντες του γκολφ θα πρέπει να είναι σε ειδικές θήκες ή καλύμματα και τα πέδιλα του σκι θα πρέπει επίσης να είναι πακεταρισμένα σε κατάλληλες θήκες για σκι.

  • Μοτομεταφορές – Μεταφορές μοτοσυκλετών & μοτοποδηλάτων στην Αθήνα

Μοτομεταφορές άμεσα και φθηνά. Στη μεταφορική cargotaxi.gr διαθέτουμε ειδικά διαμορφωμένα φορτηγά τύπου βαν κατάλληλα για τη μεταφορά της μοτοσυκλέτα σας με ασφάλεια.

Κινούμαστε καθημερινά σε όλη την Αθήνα αλλά και στο υπόλοιπο του Νομού Αττικής. Οι οδηγοί μας είναι εκπαιδευμένοι και θα αναλάβουν τη μεταφορά σας υπεύθυνα σαν να μεταφέρουν τη δική τους μοτοσυκλέτα

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την παράδοση με φορτηγά τύπου βαν;


  • Η μεταφορές μετακομίσεις μικρό φορτίων γίνονται γρήγορα
  • Η μεταφορές μετακομίσεις μικρό φορτίων γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια
  • Η μεταφορές μετακομίσεις μικρό φορτίων γίνονται πιο φθηνά
  • Πληρώνετε μόνο για το φορτίο που μεταφέρετε και όχι για ολόκληρο φορτηγό

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεταφορική Αθήνα με φορτοταξί βαν για μικρομεταφορές

Cargotaxi.gr Μεταφορές στην Αθήνα